viborg-boliger.dk: Ungdomsbolig i Viborg

Ungdomsbolig i Viborg

Om Viborg

En af de ældste købstæder i Danmark er Vibrog. Byen med sine ny godt og vel 40.000 indbyggere stammer helt tilbage fra 900-talllet. Det er nemt at komme til Viborg, der går InterCity og regionaltog til København, Aarhus og Struer.

 

Virksomhed i Viborg

I Viborg og omegn er højdespringeren for overskud den verdensomspændende virksomhed Grundfoss. Udover Grundfoss leverer virksomheder som Energi Viborg Vand og Danske Andelskassers Bank også fine overskud i de gunstige ehvervsforhold.

 

Værd at besøge i Viborg

-          - Dollerup bakker

-          - Viborg Domkirke

-          - Mønsted-Kalkgruben

-          - Energimuseet

-          - Ørslev Kloster

 

Viborgs geografi

Viborg er en af Danmarks ældste byer, og har omkring 40.800 indbyggere i 2019. Viborg har en central placering i Midtjylland ved Hærvejen. Viborg Kommune er størrelsesmæssigt en af Danmarks næststørste kommuner efter Ringkøbing-Skjern Kommune.

 

Links om Viborg

-          Om Viborg på Wikipedia

-          Link til Viborg Kommune

-          Kort over Viborg

-          Erhvervslokaler i Viborg

-          Søg erhvervslejemål i Viborg

Søger du bolig? Som bolig-søgende kan du få information om alle de byer og bydele der er relevante for dig. Klik på det område du søger for at læse mere om området, og du finder nyttig viden som er relevant uanset hvilken type bolig du søger - ejerbolig, andelsbolig eller lejebolig - hus/villa/rækkehus, lejlighed, værelse eller fritidshus/sommerhus.

Søger du ungdomsbolig?

Som den første bolig når du flytter hjemmefra er en ungdomsbolig oplagt. Du vil typisk komme til at bo i en bygning eller et område med andre unge, så der vil typisk være rig mulighed for fest og farver. Ungomsboligerne er typisk kun indrettede til en eller to beboere. Til gengæld er huslejen ofte lav.

Start søgningen efter ungdomsbolig ved at klikke på et af de links du ser i menuen til venstre.